& Techniek

Blonk Techniek in onderdeel van Blonk Hydrauliek en staat voor hoogwaardige, aanvullende technische oplossingen bij u binnen uw bedrijfsprocessen.

De focus ligt hierbij op onderhoud en reparatie oplossingen met als doel minimale bedrijfs- en machine stilstand. Onze technische equipment is met zorg gekozen en komt met dezelfde passie en service die u van ons gewend bent.

Hydraulisch gereedschap voor industrie, grondverzet, truck- en traileronderhoud, landbouw en machinebouw biedt een krachtige en veelzijdige oplossing voor diverse taken. 

Door gebruik te maken van vloeistofdruk biedt dit gereedschap een indrukwekkende hefkracht en precisie, waardoor het geschikt is voor taken variërend van tillen en buigen tot breken en assembleren. 

Het is onmisbaar voor onderhoudswerkzaamheden in verschillende industrieën vanwege zijn efficiëntie, betrouwbaarheid en brede toepasbaarheid, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor elke werkplaats.

Blonk Reiniging is dealer van verschillende type reiningingsmachines

Lees verder...

Blonk Inductiewarmers hebben aanzienlijke voordelen ten opzichte van gasbranders.

Lees verder...

Blonk aggregaten zijn bijzonder geschikt en ontwikkeld voor de zeer zware eisen die professionals van deze apparatuur vragen.

Lees verder...