Hydrauliek Reparatie en onderhoud

Wij verzorgen het regelmatige onderhoud en de reparaties aan hydraulische systemen van bedrijven in Flevoland

Regelmatig onderhoud betekend het behouden van uw hydraulisch systeem. Dit doen we door te kijken naar het gebruik en de technische condities van de machine c.q. installatie.

Heeft u onverwachts te maken met een defecte hydrauliekslang of appendage op één van uw graafmachines, heftrucks, hoogwerkers of laadkleppen? Dan is het fijn om te weten dat wij, met onze specialisatie in hydrauliek reparatie in en rond Flevoland u snel en goed kan helpen met  om zo een optimale inzet van uw apparatuur te waarborgen.

Regelmatig onderhoud en controle van de hydrauliek in en rond Flevoland zorgt voor een langere levensduur van uw hydraulische apparatuur en gereedschappen. Lekkages zorgen niet alleen voor onnodige milieuschade, ze zorgen ook voor snellere slijtage van cruciale onderdelen. Broodnodige capaciteit gaat verloren, oplevertijden komen onder druk te staan en dat alles had voorkomen kunnen worden met tijdig onderhoud aan de hydrauliek. Bent u gevestigd in of rond Flevoland neem dan contact op wanneer u een storing heeft of om het preventieve onderhoud te laten verrichten.

Om uw hydraulische systemen in de best mogelijke conditie te houden maken wij alleen gebruik van de beste kwaliteit onderdelen. Want hydrauliek onderhoud is een must om olie, filters, appendages, slangen en aandrijvingen in goede staat te houden.

Wij demonteren het hydrauliek onderdeel, assembleert of vervangt ter plaatse een nieuwe, zodat u snel uw werkzaamheden kunt voortzetten. Uw machinist of monteur hoeft zelf niet op pad te gaan om hydrauliek onderdelen te halen en vervolgens te gaan sleutelen, vanuit Flevoland kunnen wij u ter plekke ondersteunen. Het defecte onderdeel kan vervolgens door ons gereviseerd of hersteld worden zodat we de hydrauliek reparatie snel kunnen uitvoeren.

Tijdens dit hydrauliek reparatieproces hanteren we de juiste fabrieksprocedures, honen de cilinderbuizen en monteren we de beste keerringen die industrieel gebruikte worden. We controleren iedere afgedichte cilinder ook op andere problemen (zoals gedeukte of gekraste stangen) voordat we een drukproef uitvoeren. Wij van Blonk Hydrauliek gaan daarmee voor zekerheid en zetten een paar flinke stappen extra om u langdurig, veilig en zo kosteneffectief mogelijk uw beste werk uit te kunnen laten voeren.

De hydraulische machines worden in overleg met de klant gerepareerd op lokatie of in de werkplaats.

Peter Blonk

Wist u dat...

Voor zowel reparaties als onderhoud kunnen wij voor alle merken machines onderdelen leveren vanuit ons magazijn in Flevoland. Ook zijn wij in staat om complete hydrauliek systemen op te bouwen en te onderhouden. Dit gebeurd in nauw overleg met de klant.

Regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud van hydraulische systemen zorgt dus voor continuïteit en een grotere capaciteit van uw machine / installatie.

We letten hierbij op; Orde en netheid van het hydraulische systeem.

Vuil zorgt voor verontreiniging van de hydraulische olie waardoor deze zijn capaciteiten verliest en zorgt voor slijtage met verminderde systeem capaciteit door koeling en beluchting problemen.

Kwaliteit en de conditie van de hydrauliek olie, technische conditie van de componenten en het leidingwerk (verbindingen). Onderhoud is een must voor de filters, olie, beluchting / koelingssysteem, hydrauliek slangen en het aandrijvingsmechanisme, waarbij minimaal jaarlijks een kwaliteitscontrole nodig

Regelmatig onderhoud


Wanneer hydraulische cilinders lekken, is het de moeite waard om ze onmiddellijk te laten repareren. Het systeem verliest niet alleen olie, het wordt ook verontreinigd, waardoor de hydraulische componenten sneller kunnen slijten en de prestaties van de machine achteruitgaan.

We zetten ons ervoor in om hydraulische cilinders goed af te dichten. Dit betekent dat we de juiste demontage- en montageprocedures toepassen, de cilinderbuizen honen, verontreiniging tegengaan en de beste keringen van de industrie in het hydraulische systeem installeren. We controleren elke afgedichte cilinder zelfs op andere problemen (zoals gedeukte of gekraste stangen) voordat we er een drukproef op uitvoeren. Het afdichten van hydraulische cilinders omvat veel meer dan alleen het installeren van nieuwe afdichtingen.


Cilinder hydrauliek service

Blonk Hydrauliek levert en repareert hydraulische cilinders.

Wilt u dat wij uw hydraulische cilinder op uw werklocatie afhalen c.q. demonteren is dat voor ons ook geen probleem. Wij leveren en repareren hydraulische cilinders enkel- of dubbelwerkend, met verschillende slag en boring uitvoeringen.

Cilinder hydrauliek service