banner

Reparatie en onderhoud

Onderhoud betekend het behouden van uw hydraulisch systeem. Dit doen we door te kijken naar het gebruik en de technische condities van de machine c.q. installatie.

Regelmatig onderhoud van hydraulische systemen zorgt dus voor continuïteit en een grotere capaciteit van uw machine / installatie. We letten hierbij op; Orde en netheid van het hydraulische systeem.

Vuil zorgt voor verontreiniging van de hydraulische olie waardoor deze zijn capaciteiten verliest en zorgt voor slijtage met verminderde systeem capaciteit door koeling en beluchting problemen. Kwaliteit en de conditie van de hydrauliek olie, technische conditie van de componenten en het leidingwerk (verbindingen). Onderhoud is een must voor de filters, olie, beluchting / koelingssysteem, hydrauliekslangen en het aandrijvingsmechanisme, waarbij minimaal jaarlijks een kwaliteitscontrole nodig is.

De machines worden in overleg met de klant gerepareerd op lokatie of in de werkplaats. Voor zowel reparaties als onderhoud kunnen wij voor alle merken machines onderdelen leveren. Ook zijn wij in staat om complete hydraulieksytemen op te bouwen en te onderhouden. Dit gebeurd in nauw overleg met de klant.

Cilinder hydrauliek service

Blonk Hydrauliek levert en repareert hydraulische cilinders. Wilt u dat wij uw hydraulische cilinder op uw werklocatie afhalen c.q. demonteren is dat voor ons ook geen probleem. Wij leveren en repareren hydraulische cilinders enkel- of dubbelwerkend, met verschillende slag en boring uitvoeringen.

Wanneer hydraulische cilinders lekken, is het de moeite waard om ze onmiddellijk te laten repareren. Het systeem verliest niet alleen olie, het wordt ook verontreinigd, waardoor de hydraulische componenten sneller kunnen slijten en de prestaties van de machine achteruitgaan. We zetten ons ervoor in om hydraulische cilinders goed af te dichten. Dit betekent dat we de juiste demontage- en montageprocedures toepassen, de cilinderbuizen honen, verontreiniging tegengaan en de beste keringen van de industrie in het hydraulische systeem installeren. We controleren elke afgedichte cilinder zelfs op andere problemen (zoals gedeukte of gekraste stangen) voordat we er een drukproef op uitvoeren. Het afdichten van hydraulische cilinders omvat veel meer dan alleen het installeren van nieuwe afdichtingen.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme