Over Blonk Hydrauliek

De vent maakt de tent, het is een uitdrukking die ontegenzeggelijk waar is.

Met een vader als rasechte ondernemer had Peter Blonk dan ook al snel door dat hij in de voetsporen  van z’n vader wilde treden. Na eerst bij andere technische bedrijven ervaring te hebben opgedaan in de buitendienst, zet Peter in 2014 de stap naar het ondernemerschap. Het is tijd om de vele toch wat saaie uren in de auto om te ruilen voor een zeer gevarieerde baan: als eigen baas. Of zoals hij het zelf zegt: “Tanden op elkaar en gáán!”.

De onderneming Blonk Techniek is gebaseerd op 1 hele belangrijke pijler: Service. Waar anderen het woord ‘service’ roepen en daarbij gelijk stunten met ‘de laagste prijs’, zorgt Peter liever voor een degelijke instelling:

“Wij staan voor kwaliteit en degelijke oplossingen die passen bij onze klanten. Een robuust technisch product met een uitmuntende service back-up. Wij streven ernaar het beste te doen om het leven en werkplezier van onze klanten een beetje aangenamer te maken"

Peter Blonk

DTC 20181010 9172


Mijn streven als ondernemer is om onze klanten te voorzien van een oplossing en een advies waarmee ze verder kunnen en geholpen zijn. Wij noemen dat verkopen van een oplossing.

Niet alleen met onze mobiele werkplaats/ bus maar ook in onze werkplaats zijn wij er voor onze klanten . Iedere minuut dat een ondernemer niet verder kan vanwege een mankement of storing, loopt het ergens anders spaak. Daarom zorgen we met snelle en accurate service voor de juiste techniek en equipment.

Duurzaamheid vindt Peter een groot goed. Blonk Techniek heeft daarom gekozen voor Techniek en Equipment van Nederlandse (en omstreken) bodem waar u vooral veel plezier en gemak van gaat hebben. Lokaal ondernemen, kwaliteit en eenvoudige/duurzame techniek en service om de hoek, u vraagt wij draaien.

Het begint met familie en eindigt met je familie, niets belangrijker dan dat. Met mijn vrouw en 4 kinderen die gelukkig ook van huis uit het ondernemerschap kent is het natuurlijk belangrijk dat we iets opbouwen en niet afbreken.  Ook moet je je mannetje staan anders is een ander je voor en aangezien verliezen geen optie is zullen wij het beste doen om het leven en werkplezier van onze klanten een beetje aangenamer te maken.