LUBECORE, power of lubrication.

Welkom bij onze Centrale / Automatische Smeersystemen!

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je machines te onderhouden en hun levensduur te verlengen? Dan ben je hier aan het juiste adres! LUBECORE smeersystemen zijn ontworpen om jouw productiviteit te verhogen en stilstand van machines te minimaliseren. 


Over LUBECORE 

Gevestigd in Campbellville, Ontario CANADA. Lubecore is opgericht in 2008. Ontwerpen, produceren en installeren de meest innovatieve geautomatiseerde smeersystemen op de markt om ervoor te zorgen dat uw apparatuur goed gesmeerd is. Ook ontwikkelen zij voortdurend de bewerkings- en gereedschapscapaciteiten, waardoor LUBECORE met trots de eerste en enige Canadese fabrikant van geautomatiseerde smering is geworden. Dus LUBECORE is een systeem fabrikant alles in eigen hand ontwikkeld, produceert, installeert en onderhoud en service verzorgd.  LUBECORE uw partner voor uw automatische vetsmering.


Waarom kiezen voor onze automatische smeersystemen?

  1. Optimale smering: Onze systemen zorgen voor consistente en juiste smering van cruciale onderdelen, wat resulteert in verminderde slijtage en minder onderhoudskosten.
  2. Tijdsbesparing: Vergeet handmatig smeren! Met onze automatische systemen bespaar je tijd en moeite doordat ze zelfsmerend zijn en 24/7 operationeel kunnen zijn.
  3. Verhoogde betrouwbaarheid: Door regelmatige en precieze smering verminder je het risico op storingen en verleng je de levensduur van je machines.
  4. Milieuvriendelijk: Onze systemen zorgen voor een optimale hoeveelheid smering, waardoor er minder smeermiddel wordt verspild en het milieu minder belast wordt.
  5. Verbeterde Veiligheid: Centrale smeersystemen verminderen de noodzaak voor handmatige smering op moeilijk bereikbare plaatsen, wat de veiligheid van uw personeel verbetert door blootstelling aan gevaarlijke situaties te verminderen.


Onze producten:

  1. Centraal Smeersysteem: Ideaal voor industrieën met meerdere machines die een uniforme smering vereisen. Ons centrale smeersysteem biedt een geautomatiseerde oplossing voor grootschalige smeringstoepassingen.
  2. Enkelvoudige Smeereenheden: Geschikt voor machines met specifieke smeringsbehoeften. Deze eenheden zijn compact, eenvoudig te installeren en bieden een betrouwbare smering voor individuele componenten.


Waarom voor ons kiezen?

  • Ervaring: We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige smeersystemen aan diverse sectoren.
  • Maatwerk: Onze oplossingen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf en machines.
  • Ondersteuning: Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij de installatie, training en doorlopende ondersteuning.

Verbeter de prestaties en betrouwbaarheid van jouw machines met onze automatische smeersystemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat!