Reparatie & Onderhoud

Optimaliseer uw machineprestaties met juiste smeertechniek.

Welkom bij Blonk Hydrauliek & Techniek (BHT), uw toonaangevende partner voor hoogwaardige smeertechniek en onderhoudsdiensten. Wij begrijpen als geen ander dat goed gesmeerde machines essentieel zijn voor soepele bedrijfsactiviteiten en maximale productiviteit. Met onze expertise en hoogwaardige producten helpen wij u bij het optimaliseren van de prestaties van uw machines en het minimaliseren van downtime.

Waarom smeertechniek belangrijk is

Smeertechniek speelt een cruciale rol bij het beschermen en verlengen van de levensduur van uw apparatuur. Goed gesmeerde machines hebben minder slijtage, verminderen het risico op storingen en verhogen de efficiëntie. Met de juiste smeermiddelen en onderhoudsprocedures kunt u aanzienlijke kostenbesparingen realiseren en de algehele betrouwbaarheid van uw apparatuur verbeteren.


Wij onderhouden en repareren alle gangbare merken zoals SKF, Groeneveld - BEKA, Lincoln, Lubecore, ILC, Wiejelo en meer!

beka.png GV logo.jpeg lincoln.png skf.png vogel.jpeg wiejelo.jpeg

ONZE DIENSTEN 

Onderhoud en reparatie 

Onze ervaren technici kunnen het volledige onderhoud van uw smeersystemen uitvoeren, inclusief regelmatige inspecties, smering van apparatuur en reparatie en/of vervanging van componenten en leiding revisie. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de optimale werking van uw machines.


Levering van hoogwaardige smeermiddelen

Wij leveren een uitgebreid assortiment hoogwaardige smeermiddelen van gerenommeerde fabrikanten. Van vetten tot oliën en speciale smeermiddelen, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw machines soepel te laten draaien.

Praktijktraining en Instructie

Onze trainingen helpen uw personeel de juiste smeertechnieken te begrijpen en toe te passen. Wij lopen mee met uw medewerkers in het werk en gaan in op de voorkomende problemen en toepassen vd smeer technische kennis. 

Waarom kiezen voor BH&T

  • Deskundigheid: Ons team bestaat uit ervaren professionals met diepgaande kennis van smeertechniek en onderhoud.
  • Kwaliteit: Wij leveren alleen hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de hoogste normen van betrouwbaarheid en prestaties.
  • Maatwerk: Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten.
  • Betrouwbaarheid: U kunt vertrouwen op onze toewijding om uw bedrijf te ondersteunen met tijdige en effectieve oplossingen voor smeertechniek en onderhoud.


Optimaliseer de prestaties van uw machines en verminder downtime met de deskundige smeertechniek en onderhoudsdiensten van BHT. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies en of demo op locatie.