banner

Smeermiddelen

B-H Techniek verkoop smeermiddelen speciaal voor de Automotive, Industrie, landbouw en grondverzet en transport sector. Multifunctionele smeermiddelen van hoge kwaliteit voor de scherpste prijs. Service & smeermiddelen zit in ons DNA. Wij leveren een kwaliteitsproduct vanuit een servicegerichte organisatie.

Blonk Hydrauliek (B-H Techniek) verkoopt een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit smeermiddelen en specialiteiten, die hun weg vinden naar een breed scala aan toepassingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Blonk levert hoogwaardige smeermiddelen van diverse merken, zoals onder meer Texaco, Argos Oil en 77 Lubricants.  We bieden met een ruim aanbod van verschillende producten oplossingen voor elke machine of voertuig. Met een geoliede opslag en distributie kunnen wij snel leveren aan alle sectoren van automotive en transport tot industrie en mobiele werktuigen.

Onze ervaren specialisten geven u technisch advies op maat en kunnen u bijstaan met specifieke smeerschema’s, inhoudmeetsystemen zodat u verzekerd bent van product, olierekken en liquid stores. 

Ons smeermiddelenpakket zorgt voor minder slijtage, minder stilstand en een langere levensduur; dat ziet u direct terug in uw bedrijfsresultaat!

Stuur uw aanvraag of label foto via whatsapp (06299 15 422)  en wij sturen u een advies vd juiste smeermiddelen met de scherpste prijs.

Klik op de afbeelding om de brochure over onze smeermiddelen te bekijken:

 

        

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme