Mobiele slangenservice

Hydrauliekslangen maken onderdeel uit van een dynamisch systeem en zullen dus op tijd vervangen moeten worden.

Hoe lang gaat een hydrauliekslang assemblage mee?
Dit hangt af van diverse factoren; wat zijn bedrijfsomstandigheden, specificaties van de hydrauliekslang assemblage, samenstellen van de hydrauliekslang assemblage, montage aan de machine, onderhoud van het hydraulieksysteem.

Hoe en waar gebruikt u de hydraulische installatie.
Dat is mede bepalend voor de levensduur van de hydrauliekslangen en assemblages. Systeemdruk, pulserende druk (laag of hoog ) Omgeving condities zijn zeker van belang, droog en schoon heeft minder effect op de hydraulische installatie dan VUIL, zout water, UV ozon, zand en stof.


Blonk Hydrauliek Tools

Slangassemblage
is de specificatie correct? En bedenk gebruik ik de juiste onderdelen op de juiste slang types? Dan het geheel samenstellen, zorg voor de juiste methode. Op de juiste wijze samengesteld? En de montage aan de machine zijn allemaal van belang. Hierbij gaat in de praktijk veel fout en zorgt voor onnodige kosten en machine stilstand.

ONDERHOUD van Hydrauliek is essentieel. Zorg voor optimale filtering, houdt vocht en vuil buiten. OLIE zorgt voor smering en koeling is uitermate belangrijk (gesloten systeem, juiste olie en niet te veel en niet te weinig in de tank)

Ons advies
Bij mobiele systemen elke 500 draaiuren of eens per drie maanden inspectie. Statisch /stationair systeem elke drie maanden inspectie.
Inspectie betekent visuele controle op schade, losse delen, vette delen/lekkage, inslijten en externe invloeden op systeem. Dit lijkt eenvoudig maar advies is om dit te doen door ervaren monteur die weet waar de pijn punten kunnen ontstaan. Gebruik zeker handschoenen en veiligheidsbril en heb ontzag voor hogedruk (houdt zoveel als mogelijk afstand!)


Onze service

  • HD Slang samenstellen in onze werkplaats en bij u op locatie.
  • Inmeten, monteren, uitlijnen en aftesten van het leidingwerk/hogedrukslangen.
  • Preventief ONDERHOUD / Inspectie van hydrauliek systeem.
  • Training van uw medewerker(s) tbv de 1ste hydrauliek montage / service afdeling.