Meclean koudwater hogedrukreinigers

Meclean reinigingsmachines

BLONK Hydrauliek is dealer van Meclean reiningingsmachines.
Thumbnail First

Hogedrukreinigers

Meclean profesionele hogedruk reinigers zijn ontwikkeld en gebouwd voor intensief, bedrijfsmatig gebruik.

Meer informatie

Thumbnail First

Veeg-zuigmachines

De Buster veeg-zuigmachines van Meclean zijn uitgerust met het gepatenteerde TRS (Twin Roller System) veegsysteem.

Meer informatie

Thumbnail First

Schrob-zuigmachines

Het assortiment schrob-zuigmachines van Meclean bestaat uit 9 verschillende machines. Ek van deze machines is afgestemt op een bepaalde perestatie van M2 / per uur.

Meer informatie

Meclean hogedrukreinigers

Door consequent te kiezen voor mechanische techniek en zo min mogelijk elektronica toe te passen is de betrouwbaarheid en de continuïteit van onze koudwater-hogedrukreinigers en warmwaterhogedrukreinigers gegarandeerd.

De professionele Meclean hogedrukreinigersstationaire hogedrukreinigers en hogedrukreinigers met verbrandingsmotor worden uitgevoerd met een Interpump (interpomp) hogedrukpomp.
Een warmwater hogedrukreiniger of stoomcleaner van Meclean is standaard uitgevoerd met een RVS(Inox) branderketel voor een lange probleemloze levensduur.

Meclean biedt als enige 10 jaar garantie op de messing pompkop.


Meclean veeg-zuigmachine

Een veegmachine en veeg-zuigmachine van Meclean is uitgerust met het gepatenteerde TRS (Twin Roller System) veegsysteem. Met dit uiterst effectieve veegsysteem wordt behalve fijne vervuiling zoals stof, fijnstof en zand ook grote/grove vervuiling zoals palletblokken, frisdrankblikjes en verpakkingsmateriaal moeiteloos opgeveegd. Een veegmachine van meclean kan gemakkelijk hellingen oprijden, is geschikt voor binnen én buiten en heeft een kleine draaicirkel en daardoor werkelijk overal inzetbaar.

Frontsweep veegmachines zijn bedoeld voor buitenveegwerk zoals vegen van bestrating, parkeerterreinen voor wegvegen van bladeren, verwijderen van sneeuw en voor het wegvegen van mos en onkruid.

Radialsweep veegmachines zijn bedoeld voor het vegen van buiten terreinen, paardenstallen, manege, koeienstallen, etc.

Meclean schrob-zuigmachine

Bent u op zoek naar de beste oplossing om uw vloer te schrobben? Voor alle vloersoorten, werkomgevingen en vloeroppervlakken hebben wij wel een passende oplossing. Met een schrob-zuigmachine wordt in één keer de vloer gereinigd en gedroogd. We leveren zowel ride on als walk behind schrob zuig machines. Iedere situatie is uniek: hoe groot is de vloer, hoe vaak moet deze vloer gereinigd worden? Wat is de graad van vervuiling van de vloer? Een heleboel belangrijke vragen waar onze adviseurs graag mee helpen. 

Thumbnail First

BEKIJK DE ACTIE

Lees verder